AJ Stof & Symaskiner
Find vej

Dametøj og herretøj med flotte design og i god kvalitet

Er du på udkig efter noget flot og nyt tøj? Hos AJ Stof & Symaskiner har vi et stort udvalg af tøj –både til herrer og damer. Befinder du dig i Hundested, Frederiksværk eller en anden nærliggende by, er vores butik helt sikkert et besøg værd. Du finder nemlig flere forskellige brands at vælge imellem, når du handler dametøj eller herretøj hos os. 


Vi står gerne klar med rådgivning, når du skal købe tøj hos os. Vi kan hjælpe dig med at finde design, der passer til din smag og din kropsbygning. Vi kan hjælpe med dametøj og herretøj – både til hverdag og til fest. Vi kan helt sikkert finde noget tøj, der passer til lige præcis den begivenhed, som du står overfor.


Forskellige brands med tøj til mænd og kvinder

Hos AJ Stof & Symaskiner kan vi tilbyde tøj fra flere forskellige brands. Det giver dig god mulighed for at finde noget, der falder i din smag. De mange brands byder på forskellige stilarter, hvor der både er farverige og mere klassiske farvesammensætninger. De mange design giver dig en masse forskellige muligheder at vælge imellem, når du skal have nyt tøj. 


Brands inden for dametøj:

- Jensen

- Brandtex
- Pardon
- Depart
- Blæst regnfrakker
- Femilet undertøj

 

Brands inden for herretøj:

- Boswell
- Sunwill
- Roberto
- HammerthorVil du vide mere om vores udvalg af tøj?

Har du spørgsmål til noget af det tøj, som vi forhandler til damer og herrer, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på telefon 47 94 01 50. Husk, at du også altid er velkommen til at komme ind i vores butik for at se vores store udvalg af dametøj og herretøj. 

ÅBNINGSTIDER

Man-Tir:
Ons:
Tors-Fre:

Lørdag:

10-17:30

10-17:30

10-17:30

10-13:00

Kajgaden 7  |  3390 Hundested  |  Tlf.: 47 94 01 50