AJ Stof & Symaskiner
Find vej

Bernina symaskine til den kvalitetsbevidste

 

Leder du efter en god symaskine, der kan sit kram? Hos AJ Stof & Symaskiner er vi autoriseret Bernina-forhandler. Vi er det oplagte valg, når du skal bruge en Bernina symaskine i Nordsjælland og omkring Hundested og Frederiksværk. Vi har en høj faglighed, der gør os til et attraktivt sted at få råd og vejledning i forbindelse med et køb af en Bernina symaskine. 


Der er flere forskellige modeller og priser at vælge imellem, når du skal have en Bernina symaskine. Vi kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige model, der passer til dit behov. Vi har god erfaring med de forskellige symaskiner, hvilket gør os til en yderst kompetent rådgiver. 


Flere forskellige modeller fra Bernina

Synes du, at det er svært at finde ud af, hvilken Bernina symaskine du skal gå efter, kan vi sagtens hjælpe dig i den rigtige retning. Du har en masse forskellige muligheder, når du gerne vil have en kvalitetssymaskine fra Bernina. Der er selvfølgelig forskellige egenskaber ved de forskellige modeller. Der er dog sørget for, at kvaliteten er i top ved alle modellerne.


Du er altid velkommen til at kigge ind i vores butik, hvis du ønsker at se de forskellige maskiner. Det giver dig også mulighed for at få den rigtige rådgivning fra en autoriseret forhandler. Når du skal have en Bernina symaskine, har du mulighed for at købe følgende modeller: 


Bernina 12 - Bernina 15 - Bernina 20 - Bernina 330 - Bernina 350 - Bernina 380


Kontakt os, hvis du vil vide mere

Har du spørgsmål til dit valg af Bernina symaskine, er du altid velkommen til at kontakte os. Udover at møde op i vores butik kan du også ringe til os på telefon 47 94 01 50.


 

Bernina 12

 

 

Bernina 15

Bernina 20

 

Bernina 330

Bernina 350

Bernina 380

ÅBNINGSTIDER

Man-Tir:
Ons:
Tors-Fre:

Lørdag:

10-17:30

10-17:30

10-17:30

10-13:00

Kajgaden 7  |  3390 Hundested  |  Tlf.: 47 94 01 50