Garn og broderigarn i en masse fantastiske farver

Mangler du garn eller broderigarn til dit næste hobbyprojekt? Hos AJ Stof & Symaskiner har vi et stort udvalg af strikkegarn, broderigarn og andet strikketilbehør. Bor du i Hundested, Helsinge, Helsingør, Frederiksværk eller i andre nærliggende byer i Nordsjælland, er vores butik helt sikkert et besøg værd. Vi har flere forskellige typer garn at vælge imellem. Derudover er der selvfølgelig alle regnbuens farver.​

Vi kan hjælpe dig med at tage dine strikkeprojekter til helt nye højder. Med det rigtige garn kommer du rigtig langt, hvis du gerne vil have et godt resultat. Kvalitetsgarn giver dig nemlig også et resultat af høj kvalitet. Vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige type af strikkegarn eller broderigarn til dit projekt.​

Få rådgivning om garn og broderigarn

Når du vælger os som din foretrukne garnforhandler, er der altid mulighed for at få kompetent og serviceminded vejledning. Vi har en masse erfaring inden for faget, hvor vi helt sikkert kan være dig behjælpelig med at vælge den rette type garn til dit projekt. Dette gælder, hvad enten du skal i gang med at strikke eller brodere.

Hos AJ Stof & Symaskiner har du også mulighed for at få færdigpakker med DMC-broderigarn og Aida-stof. Det er typisk billigere. Du kan dog også selv sammensætte DMC-broderigarn og Aida-stof efter metermål. I den forbindelse får du ofte gode tilbud, der giver dig en attraktiv pris på kvalitetsgarn.

​Skal vi hjælpe dig med dit projekt?

Har du brug for rådgivning til dit valg af garn og broderigarn, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar i butikken til at hjælpe dig med dit projekt. Du har også mulighed for at ringe til os på telefon 47 94 01 50.​

Kontakt os 

Vil du vide mere om vores sy- og strikketilbehør?

​Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig af sytilbehør? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 47 94 01 50. Du kan også henvende dig direkte i butikken, hvor vi meget gerne hjælper dig.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du yderligere spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter eller mangler du information, så skriv til os via formularen herunder

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

AJ Stof & Symaskiner

​Vi er en virksomhed, der har mere end 40 års erfaring inden for sybranchen. Det gør os yderst kompetente til at hjælpe dig med lige præcis det, du har brug for.

Vi er alle uddannet beklædningsdesignere og tager løbende flere forskellige opfølgningskurser, der gør os særdeles fagligt kompetente.

Åbningstider​

Mandag – tirsdag

10.00 – 17.00​

Onsdag

Lukket​

Torsdag - fredag

10.00 – 17.00​

Lørdag

10.00 – 13.00​

Søndag

Lukket​

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

AJ Stof & Symaskiner

Kajgaden 7, 3390 Hundested

Klik her for rutevejledning

Telefon: 47 94 01 50

E-mail: kontakt@aj-stoffer.dk

Følg os på sociale medier:

facebook (2)  instagram (1)