Bernina symaskiner til den kvalitetsbevidste

Leder du efter en god symaskine, der kan sit kram? Hos AJ Stof & Symaskiner er vi autoriseret Bernina-forhandler. Vi er det oplagte valg, når du skal bruge en Bernina symaskine i Nordsjælland og omkring Hundested, Helsinge, Helsingør og Frederiksværk. Vi har en høj faglighed, der gør os til et attraktivt sted at få råd og vejledning i forbindelse med et køb af en Bernina symaskine.

​Der er flere forskellige modeller og priser at vælge imellem, når du skal have en Bernina symaskine. Vi kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige model, der passer til dit behov. Vi har god erfaring med de forskellige symaskiner, hvilket gør os til en yderst kompetent rådgiver.

Flere forskellige modeller fra Bernina

​Synes du, at det er svært at finde ud af, hvilken Bernina symaskine du skal gå efter, kan vi sagtens hjælpe dig i den rigtige retning. 

Du har en masse forskellige muligheder, når du gerne vil have en kvalitetssymaskine fra Bernina. 

Der er selvfølgelig forskellige egenskaber ved de forskellige modeller. Der er dog sørget for, at kvaliteten er i top ved alle modellerne.

​Du er altid velkommen til at kigge ind i vores symaskine- og stofbutik, hvis du ønsker at se de forskellige maskiner.

Det giver dig også mulighed for at få den rigtige rådgivning fra en autoriseret forhandler. Når du skal have en Bernina symaskine, har du mulighed for at købe følgende modeller:​​

  • Bernina 12
  • Bernina 15
  • Bernina 20
  • Bernina 330
  • Bernina 350
  • Bernina 380

Kontakt os hvis du vil vide mere om Bernina symaskiner

Har du spørgsmål til dit valg af Bernina symaskine, er du altid velkommen til at kontakte os. Udover at møde op i vores butik kan du også ringe til os på telefon 47 94 01 50

Kontakt os 

Vil du vide mere om vores sy- og strikketilbehør?

​Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig af sytilbehør? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 47 94 01 50. Du kan også henvende dig direkte i butikken, hvor vi meget gerne hjælper dig.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du yderligere spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter eller mangler du information, så skriv til os via formularen herunder

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

AJ Stof & Symaskiner

​Vi er en virksomhed, der har mere end 40 års erfaring inden for sybranchen. Det gør os yderst kompetente til at hjælpe dig med lige præcis det, du har brug for.

Vi er alle uddannet beklædningsdesignere og tager løbende flere forskellige opfølgningskurser, der gør os særdeles fagligt kompetente.

Åbningstider​

Mandag – tirsdag

10.00 – 17.00​

Onsdag

Lukket​

Torsdag - fredag

10.00 – 17.00​

Lørdag

10.00 – 13.00​

Søndag

Lukket​

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

AJ Stof & Symaskiner

Kajgaden 7, 3390 Hundested

Klik her for rutevejledning

Telefon: 47 94 01 50

E-mail: kontakt@aj-stoffer.dk

Følg os på sociale medier:

facebook (2)  instagram (1)